Nyheter

Hjem > Nyheter > Innhold

Slik opprettholder du batteriets produktsikkerhet, bør balansehjul unngå å rides på regnfulle dager

C-STAR Industrial Limited | Updated: Apr 09, 2018

balance wheel boom


Forekomsten av spontan forbrenning av balansehjulet batteriet har sjelden oppstått, noe som har vakt offentlig bekymring. Korrekt bruk av batterier for balansebiler og relaterte elektroniske produkter kan ikke ignoreres.


Ifølge industrikilder er batteriene delt inn i tørre batterier, blybatterier, nikkelmetallhydrid (Ni-Cd) batterier og litium-ion-batterier. Litiumbatterier er de mest brukte batteriene for eksplosjon. I hverdagen er litiumbatteriprodukter overalt, og de fleste batteriene som er involvert i mobilkraft, elektriske biler og mobiltelefoner er litiumbatterier.


Så, som en vanlig forbruker, hvordan kan vi vedlikeholde og redusere sjansen for ulykker når vi bruker relaterte produkter på daglig basis?


balance wheel battery


Først av alt har temperaturen en viktig innflytelse på litiumbatteriet. Ved bruk og lagring i omgivelser under -10 ° C eller over 50 ° C, vil litiumbatteriets batterilevetid og batterilevetid bli kraftig redusert og bør unngås så mye som mulig.


I tillegg, når litiumbatteriet kommer i vannet, vil det føre til strømbrudd eller brannfare, og bør unngå vanninntrengning. For batterier som å balansere kjøretøy og elektriske kjøretøy, bør sykling unngås i dårlig vær som regn eller snø. Kortslutning skjer når vannet strømmer til kretsforbindelsen, forårsaker kortsiktig skade på det indre beskyttelsesbrettet og forringelse av batterikjernen. Hvis du fortsetter å bruke eller lade det, vil det føre til ytterligere skade på andre viktige komponenter, det er skjulte farer som for eksempel å slå av spontan forbrenning.


Batterisetting og demontering har visse driftsspesifikasjoner og krever spesialiserte verktøy. Som en vanlig borger bør du også unngå å demontere litiumbatteriet tilfeldig. Ellers kan alvorlige ulykker skyldes elektrisk støt eller kortslutning.