Nyheter

Hjem > Nyheter > Innhold

Gode nyheter: C-Star har bestått BSCI-sertifisering.

C-STAR Industrial Limited | Updated: May 26, 2018

C-star BSCI


Den 10. mai godkjente Shenzhen C-Star Electronic Technology Co, Ltd BSCI-fabrikkinspeksjonen. Det som er verdt å gratulere med, er at vårt firma jevnt passerte denne inspeksjonen på en gang. Dette er en streng overholdelse av prinsippet om å "gi kundenes behov". , for å skape muligheter for ansatte, verdiskapning til samfunnet, "forretningskonseptet med bekreftelse. Vårt firma har mer enn ti års veksthistorie og har fokusert på design, utvikling og produksjon av perifere periferiutstyr av høy kvalitet og balanse bilprodukter. Vi har vokst sammen med mange leverandører, kunder, agenter og spillere.


Den vellykkede inspeksjonen av denne fabrikken har gitt selskapets kvalifikasjoner til et nytt nivå! La verden kjenner oss bedre! Det antas at etter felles innsats av alle familiemedlemmene til C-Star, vil vi gjøre kundene våre kjent med oss, forstå oss og stole på oss! Endelig oppnå en vinn-vinn! Takk igjen for din støtte! Kom igjen!


Hva er BSCI inspeksjon?


BSCI-revisjonen refererer til Business Social Compliance Initiative (BSCI), som hevder at næringslivet overholder Samfunnsansvarets organisasjonsansvarlige revisjon på globale leverandører av medlemmer av BSCI-organisasjonen, inkludert: Overholdelse av lover, foreningsfrihet og kollektive forhandlingsrettigheter og forbud mot diskriminering. Kompensasjon, arbeidstid, sikkerhet på arbeidsplassen, forbud mot barnearbeid, tvangsarbeid, miljø og sikkerhetsspørsmål. I dag har BSCI absorbert mer enn 1300 medlemmer fra 11 land, hvorav de fleste er europeiske forhandlere og kjøpere. De vil aktivt fremme sine leverandører over hele verden for å godta BSCI-inspeksjoner for å forbedre menneskerettighetssituasjonen til leverandørene.