Nyheter

Hjem > Nyheter > Innhold

Daglig vedlikehold av elektrisk Skateboard Scooter

C-STAR Industrial Limited | Updated: Oct 09, 2017

For å løse de nåværende bytrafikkproblemer som eksisterte, oppsto en rekke nye reiseutstyr, Electric Skateboard Scooter er en av dem. Elektrisk Skateboard Scooter er svært energieffektiv, rask lading og lang rekkevidde evne. Kjøretøy modellering stilig, enkel å betjene, kjører sikrere. For bekvemmeligheten av livet som en venn er absolutt veldig egnet for et valg, for å legge til litt moro i livet. Men lengden på livet til Electric Skateboard Scooter og daglig bruk og vedlikehold har et godt forhold, generelt bør Electric Skateboard Scooter vedlikehold være oppmerksom på følgende punkter:

1, Elektrisk Skateboard Scooter å utvikle med bruk av vane med lading, slik at batteriet ofte opprettholder en tilstrekkelig tilstand.

2, i det elektriske Skateboard Scooter startet og oppoverbakke, vinden med en pedal for å hjelpe.

3, Electric Skateboard Scooter batteri i lang tid, må være fulladet, og deretter legge til en gang i måneden.

4, ifølge turen for å bestemme lengden på Electric Skateboard Scooter ladetid, kontroll i 4-12 timer, ikke en lang kostnad.

5, Elektrisk Skateboard Scooter lading for å bruke matchende lader, plassert på et kjølig og ventilert sted, for å unngå høy temperatur og fuktighet, ikke la vannet inn i laderen, for å unngå elektrisk støt.

For det daglige vedlikehold av Electric Skateboard Scooter i dag for alle å dele her, Electric Skateboard Scooter skateboard med anti-fissure, anti-deformasjon, anti-alpine, veldig slitesterke egenskaper, styrke aluminiums braketten og basen, lett å bryte, skateboard overflate trykt med farget utsøkt mønster. Elektrisk Skateboard Scooter kan oppnå betydelig vekttapseffekt, samtidig som den personlige balansen i underholdningsaktivitetene forbedres.